Sen senast

Det har väl hänt en del sen sist, även om allt nu går i ett långsamt behagligt tempo. Lilla familjen kom för att hämta hem sin gosiga lilla Leia och vi fikade lite. Lilla barnbarnet tyckte att det var jättemysigt med vår katt Skorpan i famnen ;)
Vicka sötisar!
 

Trädgårdslandet är gallrat och rensat, nu börjar det snart bli dags för rädisorna och det ska bli så gott med egna! En som också trivs med upphöjd rabatt är Elvispojken:
 Sover så gott i eftermiddagssolen!
 

Sommarens första smultron är plockade och avsmakade. Finns det något som smakar mer sommar?
 
Vi helgrillade oxfilé till midsommarmat och det smakade sååå gott! Eftersom vi köpte en stor bit upprepade vi succén igår:
Förberett för att servera med sallad, grillad färskostfylld spetspaprika och smörstekt färsk vitkål. OMG så gott!
 

Imorgon börjar maken sista jobbveckan innan semester, sen blir det ännu latare tider ;) Nejdå, vi latar oss inte hela tiden. Maken har till exempel klippt hela häcken, inget latmansgöra precis. Jag har rensat rabatter och planterat ut det sista av kvarglömda plantorna i växthuset, det var ju verkligen på tiden. 
Jag har också bakat en till sats av fröknäcken. De går åt liksom ;)
 
Nu blir det grillning igen. Enkla färsbiffar och den otroligt goda spetspaprikan fylld med färkost, yummie! Det blir gnisselost också, halloumi alltså, samt färsk vitkål som steks i smör.... Oj, oj, munvattnet rinner! Till köket!
 
Bye for now!
Kram Annica
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0