Torsdagsmys

Sitter med en tjockiskatt i famnen och kollar bloggar. Väntar varje dag att Smulan ska få sina ungar, men inget händer ännu. Hon är bara trött och kelig, hon väntar nog hon också.

Kommer snart att sätta mig i soffan och se på tv för då åker stickningen fram. Jag är ju periodare där och nu har det hållt i sig ett tag. För någon vecka sen blev en tröja till lillstumpan färdig och nu är sockor till henne på gång. Om jag tar mig i kragen och stickar så det ryker om det, kan hon få dem på lördag när vi ses. Det är nämligen dags för flyttstädning av lägenheten där lilla S och hennes mamma bodde när de flyttade hemifrån. Nu bor de i lilla familjen och har inte behov av första lyan längre. Mormor rycker ut med sockor och städprylar i högsta hugg!

Kommer ju att vara gräsänka i helgen, för familjens män sticker iväg på en tripp till Åland och kör jeep i skogarna. De ska bo i militärtält med ett gäng andra tokar (hallå, det är höst och kallt!) och bara njuta av lera och steniga backar.... Kommer nog att roa mig med stickning och någon bra bok i min ensamhet - när jag inte städar förstås!

Mina ben är inte som vanligt nu när jag tränat ett pass med instruktör på friskisgymmet. De vill inte längre gå i trappor eller resa sig upp från sittande - kan det ha att göra med nya övningar och skivstång? Körde inga benövningar idag på gymmet kan jag säga...

Nej, nu är det dags att titta på lyxfällan och förundras över hur människor tänker egentligen.

so long!

RSS 2.0