Skrapa rutor-dags!

Jahapp, då är den tiden här då. Den tiden då man måste gå ut lite tidigare på morgonen för att hinna skrapa rutorna på bilen så att man ser något av vägen ;) Hade egentligen tänkt cykla, men kände mig lite risig så det blev bilen i morse - och fönsterskrapan....
Mår bättre nu så imorgon tror jag nog att det blir stålhästen minsann. Jobbets stegräknar/motionstävling är ju sporrande och vi pratar mycket om det på raster. Jämför med varandra, kollar vad de andra utövat. Det är riktigt kul. Roligt är också att vi som lag ligger i toppskiktet av alla anmälda, kul kul. 
Det har ju blivit så att vi knappt står stilla när vi pratar med varandra eller väntar på att kaffet ska bryggas klart. Då går vi. 
Rastvakterna traskar varv efter varv runt skolgården och det "glöms" saker som man måste gå och hämta. Nästan så att det blir lite tävling om vem av oss vuxna som ska gå och kopiera ett extra papper, haha.
 
Fröken Pensé har tradilerat igen! Nu har jag fyndat en svart liten klänning för BARA 1 KRONA!!! Med frakt blev det 37 spänn och det var den klart värd. Ser knappt använd ut faktiskt, liten och nätt:
Kom med posten idag, så det var snabb leverans på den. Aj lööv tradera, hihi.
 
Nu blir det Dallas för oss i vår tv-soffa!
Trevlig kväll på er!
Kram Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0