Bästa fredan!

Trots dagens datum har vi haft en toppendag här. Lilla barnbarnet och hennes mamma kom med bussen vid lunchtid för en eftermiddag i blåbärsskogen. Tyvärr bestämde sig vädret för att släppa loss helt och det åskade rejält ett tag när regnet öste ner. 
Efter några timmar med prat, lunch och lek kunde vi traska iväg i strålande sol istället.
Lilla sötnosen åt så det stod härliga till av både blåbär och smultron. Sen hjälpte hon morfar att plocka svampar ett tag innan det var dags att återgå till blåbären;)
 
Barnbarnets pappa kom med lilla kissen Leia som ska få tillbringa helgen här eftersom det kommer besök från Göteborg med kisse i bagaget - mellandotter E med sambo A! De två bor hos lilla familjen och barnbarnet bor här. Det ska nämligen firas stort i helgen - äldsta dotter J fyller 25!! 
Vi "gamlingar" låter ungdomarna roa sig rejält så chillar vi här hemma med gosefröknarna. På söndag sammanstrålar vi alla för gemensamt firande, det ser vi fram emot.
 
När så dotter T och sambon M lämnat sina små flickor i vår vård satte vi oss i bilen och åkte till en gård i närheten. Där kan man mata hönor:
 
och klappa får:
 
 
På hemvägen stannade vi också och tittade på kalvarna som betar i slottsträdgården en bit bort från oss.
 
Till middag åt vi sedan pasta med kanonmycket kantareller i en ljuvlig gräddsås, hur mumsigt som helst. Lilla fröken åt massor, hon hade ju hjälpt till och plockat svamparna...
 
Nu ligger det en varm o go liten tjej och sover i mormors säng, så snart ska jag krypa ner och lyssna på små andetag som är så sövande. (Och vakna några gånger av sparkar i magen eller små händer som flaxar - hur mysigt är inte det!)
 
Godnatt alla, hoppas dagen inte innebar otur för någon!
Kram Annica
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0