17 juli

Idag är det en konstig dag med vädret. Imorse var det soligt och varmt och det blev frukost på verandan (som vanligt) till ackompanjemang av fågelkvitter.
Så småningom var kaffekopp nr 2 urdrucken och det blev dags för cykeltur till samhället - maken jobbar och här på vischan är man stucked utan bil (fast jag klagar inte, jag gillar att cykla) ...och det behövde handlas lite. Ombytt och klar - då börjar det hopas mörka moln och vips så åskar det för fullt! Inte en droppe regn, men det kom det också efter ett tag med muller.
Istället blev det att sitta på verandan under tak och lyssna på regnet o åskan i smältande solvärme! Hur konstigt väder som helst. 
Vegolunch idag! Zucchiniplättar, mums.
 
På eftermiddagen klarnade det upp en stund så jag hängde ut tvätten. Självklart var molnen tillbaka då...
 
Efter det ihållande regnet blev det i alla fall äntligen tid för vovven och långpromenaden. Längs ån såklart och i ån såklart =)
Sen hem och en efterlängtad kaffestund med lite gott till:
Nej, det är inte chokladbollar. De här är gjorda av torkade aprikoser, mandel och russin. Smaksatta med kakao och kaffe. Riktigt gott!
 
Snart är kaffet kallt och det blir en runda med snabeldraken istället. Fyra katter och en hund lämnar spår efter sig...
Kanske det blir en stund på yogamattan idag igen. Körde ett pass igår och de som inte tycker att yoga är träning har aldrig provat! Har rejäl träningsvärk idag i magtrakten o ryggen o rumpan o låren.....
 
Nä, nu stänger jag igen lille macen. Ha det gott alla!
Kram Annica
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0