Toorsdag

Japp, då var torsdagen avklarad. Bara en dag till att ställa klockan den här veckan, skööönt. Imorgon ser det ut att bli cykel till jobbet igen, också skönt. Det var ett tag sen eftersom det har varit så in i bängen kallt här! Tack och lov har jag supersnälla arbetskamrater som bor nära och åker bil varje dag =)

Körde tre utvecklingssamtal på raken i eftermiddags, puh. Man blir liksom lite snurrig till slut och det känns som om munnen bara pratar av sig själv. Som tur är tycker jag att det är väldigt trevligt med föräldraträffarna, det är jättekul att få berömma barnen och se hur stolta föräldrarna blir. Och barnen! Jag har en vana att dra över tiden ganska mycket, den där bokade halvtimmen blir lätt 40 minuter - mer om ingen ska komma direkt efter...

Sonen som blev av med sitt trådlösa headset i skolan häromdagen är glad igen! Efter att ha pratat om det i klasserna så fanns det plötsligt inne på en killtoa idag, märkligt. Att hoppa ur jackfickan sådär och lägga sig inne på toan alldeles självt - och att ingen upptäckt det tidigare är också strange. Jaja, glada är vi i alla fall.

Lånekissen är här på pensionatet igen och på lördag kommer barnbarnet för övernattning, så helgen är fylld redan. Jag pratade med lilla S i telefon under eftermiddagen och hon blev så glad. Håller glatt med om allt mormor svamlar om och lägger själv in ett "gå gunga" med jämna mellanrum. Rätt som det är ska det kramas med telefonen också, till och med så hårt att man stänger av den :)) gullunge där! Det blir en mysig helg det här!

Nu är det sovdags igen, sov gott alla!
Kram Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0