Myselimys

Fredaaaag! Veckans kanske skönaste dag, eller hur? På jobbet har vi det lugnt utan eleverna, men vi sliter hårt ändå. Det är ju inte så många dagar man har på sig att röja ut allt gammalt, städa i förråden och stuva om så att det blir som man tänkt på under ett läsår:)
Vi har ju också hunnit med att umgås och ha trevligt tillsammans:

Igår kväll hade vi boule och grill i kollega L:s sommarstuga en liten bit härifrån. Det är ett fantastiskt ställe, husen är från slutet av 1700-talet och de har fortfarande ingen el eller vatten inne. Det är vedspis, vattenpump och utedass som gäller! De som ville tog ett bad först, det var 26 grader i sjön! Jättemysig kväll på cykelavstånd, härligt.

Kvällen ikväll bjuder också på trevligheter, en tjejmiddag väntar. Nu ska vi ses hos C som fyllde år för några dagar sedan (hoppas det blir tårta!). Hemma hos henne är det stor husutbyggnad och renovering, så det ska bli spännande att se utvecklingen sen sist. Jag har tagit på mig chaufförsrollen eftersom maken jobbar kväll och jag ändå tänkt vara pigg som en mört imorgon när supersööta S kommer till mommo!

Sådär, nu har det blivit dags att se över vad man kan tänkas ha på sig för kläder en så här varm eftermiddag och en förväntat myggig kväll;D

En mysig fredagskväll önskas ni alla av
Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0