Checklistan avbockad

Jaha, så var söndagen avklarad. Det var en massa att göra idag, så en checklista upprättades imorse. Det är ju sista lediga dagen innan jobb tar vid för lång tid framöver - eller iallafall till vecka 9.
Vad stod det då på listan?
Tvätta - en hel del - check
Baka matbröd för veckan - check
Sätta in annons på resterande kattungar - check. Och här har ringts!! Det verkar väldigt ont om små kattungar just nu. Texas och Tindra har lämnat sin mamma och oss, de har flyttat till Bagarmossen söder om Stockholm. Bara det visar ju att det är ont om katter, det är ju en resa på minst åtta mil enkel väg. Lilla Muffin är kvar ännu, men det kommer en gammal klasskompis till T och tittar på henne imorgon kväll.
Plocka undan julen - check. Julgranen åkte ju redan tredjedag jul, för då hade kattungarna trasslat in sig i ljusnäten en gång för mycket;)
Arbeta lite, förbereda sig för morgondagen - check. Eller man blir väl inte riktigt förberedd efter en lång ledighet, det är bara att kasta sig in i det. Som tur är har vi mjukstart utan elever imorgon, sen är det bara att tuta och köra.
Laga en av M:s nya vantar - kvar att göra, men tar det en snabbis vid tv-nyheterna alldeles strax.

Ja, det var väl det som gjorts idag. Förutom det vanliga undanplockandet och slöandet och promenerandet och fikandet såklart.
Visar upp mitt goda bröd här:

Det var det, det!
Puss o kram, Annica

Kommentarer
Postat av: thess, 18 år och mamma

Mm vad gott brödet ser ut! Jag håller på att baka chokladdrömmar just nu :)



Vem ska titta på kisseungen? :)



Kram

2011-01-10 @ 17:00:51
URL: http://thessinwonderland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0