Kalashelg!

Det här med att fylla femtio är att fira i dagarna tre tror jag. Först var det ju förra helgens stora överraskningsgalej, sen fyllde jag i veckan och blev firad, och så hade vi tårtkalaset idag. Barn, barnbarn, kusiner, unga och äldre i salig blandning. Fikat avlöstes av nya tårtätare och alla har vi mumsat oss proppmätta på godsaker - glömde helt att fota allt gott, men det var marängtårta Pinocchio, fruktfat, choklad och godis i mängder!
Under helgen har vi haft vårt sexårsbarnbarn sovandes här, lika mysigt som vanligt. Igår åkte vi till Naturhistoriska muséet i Stockholm och vandrade igenom alla utställningar. Spännande för vuxna, roligast för sexåringen var att trycka på alla knappar till informationstavlorna;)
 
Så har vi ju firat en födelsedag till också! Vår fina vovve Mira fyllde 12 år i fredags, obegripligt att hon varit med oss så länge. 
Lite grå om nosen och hörseln är inte vad den varit, men den gladaste och gosigaste vovven är hon ändå!
 
Tidigt, tidigt ringer klockan för uppstigning. Imorgon åker vi till Paris! Vi tjuvstartade franska frukosten i lördags med att äta hemgjorda criossanter som nästan smakade som de ska:
 
Nu väntar flera dagar av franskt mys och det är dags för lite sömn. Väskan är packad, klockan är ställd på 3 (!) så 
nu säger vi godnatt. Vi hörs om några dagar, kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0