Vattenbrist

Det här låg i brevlådan igår. Enkel match tänkte vi och tappade upp vatten i hink, kannor och några petflaskor. "Det är ju under dagen, vi är ju ändå inte hemma, men utifallatt..."
 
Tack och lov att vi förberedde oss säger jag nu. I skrivande stund är klockan halv elva och vi har precis fått lite bubbel i rören. Vi har kunnat hälla vatten i toan och spolat, vi har kunnat skölja av disken efter middagen, vi har kunnat dricka vatten och tvätta oss. Stackars de som inte förberedde sig! Kanske tänkte att ja, men då är ju vattnet tillbaka innan vi är hemma och ska laga middag/duscha ungarna/spola på toaletterna etc. 
 
På kommunens sida står att när vattnet kommer tillbaka måste det kokas tills vi får nya besked. Tack. Precis det man tänker på en stressig morgon med ungar och hundar och klockan går... Ja, inte vi då. Vi har ju förberett oss. Men andra som trodde att det skulle vara klart klockan 16 och att man skulle kunna använda vatten som vanligt efter det. Förresten, tack också för att ni inte hade ett tappställe här så man kan hämta rent dricksvatten. Vi har ju trots allt bara en mil till närmsta mack och släpa vatten på bussen vet jag inte.... nä... 
 
Jaja, det är bättre imorgon;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0