Fyradagars!

Förra veckans tredagars arbete avslutades med heldag i huvudstaden, inte illa just när sommarn anlänt! Jag och några kollegor åkte in tillsammans med våra åttor och nior för att se en film tillsammans. Filmen var baserad på boken Pojkarna som vi just avslutat ett läsprojekt om. Jättebra film och bok, men ganska olika varandra - som vanligt. Nu börjar arbetet med att skriva om likheter och skillnader....
Sedan ledigt och det perfekta vädret för det! Torsdagen blev en del städa i och för sig, hunden har bestämt sig för att fälla all vinterpåls nu så det ligger svarta drivor av hår precis överallt. Hur mycket hon än borstas och hur mycket det än dammsugs, så nog trampar vi runt i hår ändå. Jaja, det är snart över. 
På fredagen anlände familj från Norrland för en kusinträff. Mina vuxna barn har sällan träffat sina vuxna kusiner uppifrån, så nu var det dags för kusiner, respektive och små sysslingar/tremänningar att mötas. Jag hade bokat min arbetsplats, den lilla skolan, för att alla skulle kunna sitta tillsammans och äta och barnen skulle kunna springa omkring på stora ytor. Det var en bra idé. Bollar i gympasalen och klättergrejor utomhus:)
Familjen sov över till på lördagen när det blev lekparkshäng och grillunch innan de packade ihop sig och åkte norrut igen.
Sen har det varit trädgård och sköna promenader, tvätt och avkoppling om vart annat. Idag blev det en cykeltur till en liten antikaffär i en by längre bort. Kul att kika på allt möjligt i en gammal lanthandel med inredningen kvar.
 
 
Mira passar på att simma lite;)
 
Vår lilla kattbebis Molly har varit sjuk:( inte ätit, blivit jättemager och bara sover. Idag har hon fått i sig mat och vatten i alla fall, men hon har sovit hela dagen. Vi hoppas verkligen att hon är bättre till i morgon!
 
Dags att sova och ladda för ny arbetsvecka. Ha det så bra, puss o kram
Annica
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0