Jobbig natt

Huva, vilken natt vi hade! Klockan 4 vaknade vi tvärt av att brandvarnarna tjöt ikapp. Våra varnare är seriekopplade så börjar en tjuta fortsätter den andra, de pratar med varandra liksom. Man är ju inte helt klar i huvudet när man vaknar så där på stört, det tjuter högt i hela huset och man fattar liksom inte vad som händer. Vi tre möttes i hallen alldeles skärrade och började springa omkring för att se varför det tjöt så, vi kände ju ingen lukt. På övervåningen var det lugnt så vi tumlade nerför trappan och snurrade omkring. Inget där heller. Vi plockade snabbt ner varnarna från taket och tog ut batterierna, kollade allt vi kunde komma på men hittade inget skäl till att de startat varna.
Så upp med brandvarnarna i taket igen och så gick vi och la oss. Precis när vi börjat slumra till började det om! 
Upp igen och börja leta, ingenting. Sonen och jag gick till sängs igen, men maken stannade uppe för att vänta och se. Han tog en runda utomhus också, man vet ju inte. Kollade hos grannen. Kände bakom kyl och frys, kollade pannan, spisen, tv, laddare. En timme senare hade inget hänt så då kom han också och la sig igen. Märkligt.
Imorse var vi lite trötta och inatt kommer vi sova gott tror jag.
 
Dagen har varit bra annars. En tur till svärföräldrarna en timme bort, lite kaffe och snack. Sen en tur till mataffären Matvärlden som hade så mycket roligt att se, massor med mat från andra kulturer. Vi blev supersugna på att handla men man vet ju inte vad man ska göra med allt;)
Så passade vi på att handla för helgen också när vi ändå var ute och åkte. Sugna på hamburgare som vi var ringde vi sonen hemma att starta grillen när vi närmade oss så det var bara att sätta igång med grillandet. 
Jag åt ju självklart med salladsblad som "bröd", jättegott.
 
Till detta en godsak som maken hade med sig hem från Tysklandsresan:
Röd rabarbercider, yummie.
 
Nu lite tv i soffan. Imorgon städning och sedan kommer lilla Isabella för att stanna över helgen och leka!
 
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0