Mormorshelg

Såna här helger är ju de bästa! När man får rå om sitt lilla barnbarn helt och återuppleva alla de bästa sakerna från när de egna barnen var små;)
Vi har haft lilla Isabella här sedan i fredags eftermiddag. Två kvällar, två nätter, två middagar, två sovstunder, två frukostar, två nattningar och en hel massa av gos och bus!
När man är ett och ett halvt år består livet av mycket upptäcka. Gå uppför trappan till övervåningen - själv (med mormor tätt bakom). Gå nerför trappan igen - inte själv. Slänga saker i badkaret - vilka låter mycket? Mormor tog bort en del saker innan de ens blev provade.... Hur mycket vatten får man ha i handfatet innan plasket stänker för mycket? Ja, lite blött blev det, men vatten torkar.
Att tömma köksskåpen på bunkar och kastruller är ju en klassiker. Sen måste man förstås lista ut hur grejerna ska användas:
 
Nya användningsområden!
 
Så vill ju mormor att man ska få lite frisk luft också. Gräva lite med spaden kanske....
Ha ha! 
 
Helgen har gått superfort och den där lilla damen är så rolig. Mycket kramig och gosig och så otroligt "härmig". Vad vi än gör ska hon göra likadant. Klappa händer, lägga ett kex på huvudet, rita... Men hur gör man egentligen när man knäpper med fingrarna? Det var ett mysterium...
 
Nu är lovet över och som vanligt har jag inte gjort hälften av det jag tänkte mig (är det en variant av att vara tidsoptimist?). Men vi kör igång med nya friska tag och jobbar på mot sommaren. Det är ju betydligt ljusare ute så nu går allt så mycket lättare!
 
Kram på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0