Mina platser

Hojade hem tidigt idag, så eftermiddagen blev ovanligt lång. På måndagar brukar sonen komma hem till hunden, men han var på annat håll idag så jag trampade iväg strax efter att sista elev gått hem.
Ut på promenad och sedan en runda i trädgården, så härligt!
Alla tulpaner hade rådjuren inte hittat som tur är!
Söta dillpionen öppnar sig snart
Jätteramsen blommar vackert
Massor av pärlhyacinter har vi
Och ljuvligaste löjtnantshjärtat!
 
Igår hade jag lite städryck här hemma och putsade fönster, vilket var välbehövligt. Plockade bort gardinerna, för nu vill jag ha in massor av ljus!
Passade på att flytta om köksbord o stolar till ny plats, vi har ju haft det likadant i en väldig massa år. Det här känns bra, så kör vi (och de nya lamporna kommer snart upp så vi slipper äta i mörker)
 
Vardagsrummet ser också mycket större och ljusare ut nu utan gardiner
 
Nu ikväll blev promenaden en powerwalk i spåret som äntligen har torkat upp ordentligt. Såg minst tio träd som fallit över spåret och röjts undan. Såg också att liljekonvaljer kommer finnas i mängder snart
 
Jag traskade på i rask takt med hunden i kort koppel, hon fick nämligen vädring på sjön mellan träden och hon älskar ju att bada ;)
 
Tänk vilken glädje det är att bo så nära naturen som vi gör! Jag skulle aldrig kunna bo utan den runt hörnet, jag måste andas detta.
 
Nu tittar jag på Biggest Loser, de fantastiska människorna som gör stora förändringar i sitt liv och lyckas gå ner i vikt med hjälp av träning och kost. Heja er!
 
Kram Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0