Äntligen student!

För hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten....
 
Efter tre års hårt slit har hon äntligen tagit på sig mössan och sprungit ut!!
 
En varm och solig dag med massor av folk och härlig stämning, så vackert att se och vara delaktig i. Mammaögonen hade svårt att låta bli tårarna när yngsta dottern sprang fram med sina klasskamrater och såg så lycklig ut.
Inte blev det mindre tårar när hon sedan visade sitt stipendium som hon fått i aulan strax innan:
Wow! Enda avgångseleven bland nitton klasser, det är mäktigt. Självklart är hon den rätta för det här!
 
Den här tjejen, som förutom att plugga till sig toppbetyg, jobbar emellanåt, har ett barn att ta hand om, ett eget hem att sköta med sin sambo och har alltid tid att vara social och delta i aktiviteter - hon har gjort ett strålande jobb. Mamma är jättestolt!!
 
Snyggingen blev skjutsad hem i lånad sportbil och lilla barnbarnet åkte med oss. Vidare gick färden till svärsonens föräldrahem långt ute på landsbygden. Ett underbart ställe, en renoverad gammal skola och härlig tomt för barnen att springa omkring på. 
Där blev det långbord med smörgåstårtor och grillat. 
 
Så himla gulligt av M:s familj att ordna allt så fint! Ja, dottern och sambon hade ju fixat maten och sånt, men familjen stod för allt annat och det var jättetrevligt. De hade till och med ordnat med toppenväder så vi kunde sitta utomhus hela kvällen!
 
Nu sitter jag med mina frukostägg och ska strax ge mig iväg till äldsta dottern där även mellandottern huserar under sin snabbvisit från Götet. Vi ska ägna förmiddagen åt att gå igenom lite loppissaker och sedan ska vi traska lite på stan innan E tar tåget söderut igen. Det gäller att ta tag i alla tillfällen att ses när man bor en bit ifrån varandra!
 
Ha en bra dag hörni!
Kram Annica
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0