Idag funkar det!

Jepp, idag ville mitt lösenord funka, så här blir det uppdatering!
 
Lilla trollet var hos mormor några dagar. Allt är så spännande i ett litet barns värld!
 
På långsam promenad
Badfota i gräset
Kvällsbad med mycket skum
Smultronplock - mest i munnen...
Gott till glass efter promenaden!
När vi skulle gå till smultronstället kom det en ambulans och stannade nära oss. Spännande! Sen kom det också en ambulanshelikopter och landade på åkern precis utanför vårt hus. Ännu mer spännande! Från helikoptern kom sedan en doktor gående och vinkade till oss, då blev lilla fröken väldigt blyg. Men fascinerad av att doktorn hade en ryggsäck med doktorssaker i! Och ja, vi har lekt doktor med en pappersrulle som stetoskop....
 
Nu är Fröken Pensé ensam hemma efter avlämning av kramigt litet barn. Maken beser norra Tyskland i sällskap med sina föräldrar. En heldag ägnades åt flyttstäd åt äldsta dottern som nu har överlämnat nycklar till nästa boende.
Fredag var solig och varm, så det blev gräsklippning i bikini. Enda nackdelen med det är alla smådjur som sätter sig på ryggen! Sen blev det en cykeltur till samhället, åtta km enkel väg så det blev dagens motion. Handlade lite frukt på torget, lite läsning och lite rosé till kvällen. Sen ägnades eftermiddagen åt verandaavkoppling:
Kvällens middag blev inomhus eftersom solen gömt sig bakom dystra moln med isande vindar:
Härligt att plocka sallad i mängd från eget land!
Dagen idag har mest varit läsning eftersom det grå vädret inte vill ge med sig. Det har i alla fall torkat upp efter nattens regn, så det blir en liten sväng i trädgården nu.
 
Ha en trevligt härlig lördag alla!
 
Kram Annica
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0