Ute ur idet!

Ja, man kan ju tro att jag gått i ide och bara väntat på att vintern ska ta slut. Ingen dum idé egentligen.... Veeem tyckte att det var en bra tanke att börja befolka det här avlägsna kalla landet i norr? Den måste ha kommit på sommaren och sen frusit fast när kylan kom.
Här hos oss har termometern stadigt visat runt -20 hela förra veckan, brrrr. På dagarna har det varit något varmare, men flera dagar har vi haft eleverna inomhus på raster för det har varit för kallt ute.

Förra helgen hade vi i alla fall sötaste barnbarnet här med sin mamma och värmde våra själar lite. De sov kvar så vi fick rå om dem ordentligt med mat och prat och lek.



Här fikar vi sockerkaka som morfar bakat, mums!

Veckan kom och gick, sen hade vi turen att få ha lilltrollet här själva! Maaassor av bus och lek har vi hunnit med i helgen. Från vinden har vi hämtat ner våra barns gamla lektält med tunnel och jisses så kul man kan ha med en så enkel grej!






Det var såå himla roligt att hunden, katterna, morfar, busiga bollar och mormor kunde krypa in och ut tillsammans med busungen.

När man tröttnar på tältlek kan man ta sig ett torrbad i tvättkorgen:

Med fantasins hjälp har lillan själv fyllt på vattnet och klätt av sig till nakenfis!

På söndagen var temperaturen lite bättre, så då klädde vi på oss och gick ut lite.

Spring, morfar, spring!

Mira var med såklart

Sen åkte vi hem med gullet till hennes föräldrar där vi blev bjudna på god middag och fick mera bus. Nu klarar vi oss nog en vecka till!

Nuuu har programmet redan börjat, så nu avslutar jag med ett

Tjingeling, tingeling!
Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0