Hämta på dagis

Idag har vi haft förmånen att få hämta kära barnbarnet på förskolan. Det är alltid jätteroligt! Lilla älsklingen blir så himla glad och det är stort kramkalas från famn till famn. Hon berättar för alla som vill höra på, och de andra också, att det är hennes mormor och morfar.
Sen är det ett snabbt hejdå till fröknarna innan vi ska ut. Idag hade hon cyklat på sin nya cykel till dagis, så den fick vi hämta i vagnsförrådet och hon var så glad att återse den:)

Vi behövde handla lite så vi tänkte att vi gör det snabbt med lilla fröken så kan vi åka hem till henne och leka sedan. Jodå. En timme på ÖB, då kom vi bara ut med några paket skruv och sånt. Men vi hade jätteskojigt där! En liten tvååring har ju så mycket fantasi.... Vid ett soffbord inne i affären blev vi serverade "mjölk" ur ljuslyktor, "mjölken" var nötpåsar som stod som dekoration.... Många glas blev det....
Så fanns det också ett monterat växthus utan hyllor, där skulle vi in och gömma oss. Ibland morfar, ibland mormor. En bestämd liten dam talade hela tiden om vem som skulle ut eller in;)
Hon har även roat sig med att ställa förpackningar rätt i hyllorna. Det gick ju an med kartonger och konserver, värre blev det när vi kom till glasburkar - då fick mormor rycka in.

Vi åkte vidare till mataffären. "En liten vagn" befallde damen. Jovisst. Fem meter in i affären lämnade hon den, sen fick vi turas om att gå hukande runt efter våra varor. Snabb som en vessla är hon också, snappade åt sig naturgodis från lådorna och in i munnen innan jag han blinka. Hon blev i alla fall nöjd när hon fick stoppa ett eget äpple i en påse och lägga på bandet sedan:)
Vid tuggummiautomaterna kom nästa stopp. "Morfar, pengar!" Det blev några småtuggummin av den enkronan...

Sen har vi lekt och gosat, fikat gosaker och ätit middag hemma hos den lilla familjen. Vi blev kvar mycket längre än vi hade trott, men det var ju bara roligt.

Ja, så roligt kan man ha det en vanlig tisdag när man har riktig tur!

Nu väntar lite pyssel med hemmet innan det är dags för kudden. Förresten blev det så otroligt fint i sovrummet! Vi är supernöjda - bild kommer en annan dag....

Ha det nu så bra resten av kvällen!
Kram
Annica

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0