Sol och solstråle!

Helgen bjöd på kanonväder båda dagarna, varmt varmt. Vi hämtade våra gäster i Norrtan mitt på dan på lördagen, och det var ingen glädje att sitta i bilen kan jag säga (eftersom vi har en manuell ac av den gamla sorten med vev). Men glädjen var desto större när vi kom till barnbarnet och hon förstod att hon skulle följa med oss hem. Då var det knappt tid att krama hej då till mamma o pappa, fort iväg bara.
Vår andra gäst är kvar lite längre än över helgen. Matte har åkt till Göteborg för att kolla in blivande arbetsplatser inför flytten i augusti, så Manchis bor här en vecka:

Här kan man springa ute när man vill!

Lilla fröken solstråle såg till att mormor o morfar var upptagna hela helgen och inte bara satt av tiden. Det har varit fullt ös från tidig morgon till kväll! Här kommer en liten bildkavalkad:

ubbaa och lass!

bada

gosa

kolla in vattenspridaren

busa med morbror

slicka i sig leverpastej som var på frukostmackan

hjälpa till med städningen

hålla koll på Mira

köra vagn

plaska lite i poolen

gosa med Muffin i fåtöljen

spexa lite

Ja, som synes har det varit en händelserik helg! Lilla sötnosen har också övat på att säga morfar - motta, moppa och slutligen moffa!Yeey!

Idag har mormoren vilat upp sig på jobbet;p - det märks att allt går i ett långsammare tempo nu. Snart åker hela gänget till Amsterdam som avslutning på läsåret, great.

Så, nu väntar Project Runway på mig! Bäst att skynda!

Ha det bäst!
Kram Annica



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0